💌 Stuur een kus door de brievenbus naar uw werknemers of zakenrelaties

➕ Brunch en lunch

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u kan voorzien van ontbijtbrunch of lunch? Dan bent u bij Lust aan het juiste adres! Met reeds 4 jaar ervaring hebben we een heleboel bedrijven en organisaties op onze palmares staan. Persoonlijk contact, de kwaliteit van de voeding en punctualiteit dragen wij hoog in het vaandel.

Wat is er allemaal mogelijk?
Van een brunch- of ontbijtpakket per persoon (geleverd bij u op kantoor of bij de werknemer thuis) tot een ontbijt- of brunchbuffet in het bedrijf. Wat uw wensen ook zijn, we helpen u er graag mee! We hebben een ruim aanbod, van een snel ontbijt tot een uitgebreide brunch. Kortom, voor ieder budget wat wils.

Wenst u te genieten van een uitstekende lunch? Bent u op zoek naar een broodjesmaaltijd voor uw vergaderingen of recepties? Wilt u uw werknemers in de watten leggen met een apero- of dessertbox? Ook daarvoor kan u beroep doen op ons.

Heeft u een specifieke vraag, op zoek naar een andere optie die hierboven niet vernoemd staat of wenst u een offerte op maat? Aarzel dan niet om Paola te contacteren via onderstaand contactformulier of 0493174430.

Een greep uit enkele van de bedrijven die al met ons samen werkten.